leden 2016

www.gira.cz

Méně než 2 měsíce zbývají do začátku dalšího ročníku veletrhu Light + Building. Tento veletrh zaměřen na architekturu a technologie, který se koná každé dva roky, poskytne veřejnosti spoustu nových informací. Více o veletrhu Light + Building 2016 a další zajímavá témata naleznete v tomto newsletteru.
 
Témata v lednu
- Digital – individual – networked: Zamluvte si termín na Light + Building 2016
- Futuristický nejen svým vzhledem: Hotel Schani ve Vídni
- Jemné a stmívání bez blikání: Universální-LED stmívač Gira System 2000
- Architekty oblíbené : Čtyři ocenění Architects’ Darling® pro společnost Gira
- Kouzlo aluminia: Kancelářská budova Formstelle v Töging am Inn

Digital – individual – networked

 Zamluvte si termín na Light + Building 2016
 

Tam, kde moderní prostory ožívají: digitální - individuální - zasíťovaný ": To je motto dalšího ročníku veletrhu Light + Building, který probíhá od 13. do 18. března 2016 ve Frankfurtu nad Mohanem. Představí se zde nové produkty a řešení pro osvětlení a inteligentní budovy. Samozřejmě společnost Gira zde bude také zastoupena a představí mnoho zajímavých inovací pro individualizovanou inteligentní domácnost. Udělejte si čas a přijeďte se také podívat.
Odkaz pro volnou vstupenku zde
Více o veletrhu zde

Futuristický nejen svým vzhledem 

Hotel Schani ve Vídni
 

Hotel Schani Wien v rakouském hlavním městě působí futuristicky nejen svým vzhledem, ale také v mnoha jiných ohledech a je tak v předstihu před ostatními hotely. Nachází se v Quartier Belvedere, nové vídeňské městské čtvrti v blízkosti hlavního nádraží. V pokojích Smart Garden se mohou hosté těšit z výhledu do klidného nádvoří. Ve velkoryse dimenzovaném vestibulu vstupní dvorany mohou jak obyvatelé Vídně, tak i hoteloví hosté využívat Coworking prostor. V hotelu byla použita řada E2 pro svou nadčasovou eleganci.
Více o hotelu zde

Jemné a stmívání bez blikání 

Universální-LED stmívač Gira System 2000 


Vytvořte jednotlivé světelné scény a zároveň snižujte spotřebu energie. S novým Uni-LED stmívačem Gira System 2000 lze pohodlně nastavit jas osvětlení. Tento stmívač má univerzální použítí, protože se automaticky přizpůsobí všem běžným typům osvětlení. Aby se zabránilo blikání, lze nastavit minimální hodnotu jasu a hodnotu jasu při zapnutí.
Více zde 

Architekty oblíbené

Čtyři ocenění Architects’ Darling® pro společnost Gira
 

Společnost Gira byla opět oceněna "Oscarem stavebního průmyslu": Na Architekts' Darling® Awards 2015 v kategorii "Elektrická instalace a technologie" získala společnost Gira  zlato. Prestižní ocenění je výsledkem největšího průzkumu mezi architekty v Německu v roce 2015. Celkem bylo dotázáno 1800 architektů a projektantů na více než 200 výrobců a značek ve stavebnictví. Kromě jednoho prvního místa společnost Gira získala stříbro v kategorii "Nejlepší App" a "Nejlepší Image Movie" a bronz pro "nejlepší webové stránky".
Více o Architects’ Darling® zde

Kouzlo aluminia

Kancelářská budova Formstelle v Töging am Inn
 

Oním kouzelným slůvkem, pokud jde o kanceláře Formstelle, je aluminium. Budova se nachází u vstupu do bývalé hliníkárny v Töging am Inn. Přízemní pavilon s výraznou hliníkovou fasádou byl navržen architektonickou kanceláří FORMAT ELF Architekten. Vnitřní vybavení dobře koresponduje s venkovním vzhledem: Dominují zde, podle vzoru fasády, barvy černá a bílá. Zvolený vypínačový program Gira E2 skvěle doplňuje interier svým čistým jednoduchým designem.
Více zde 

Navštivte stránky společnosti Gira Facebook

Pokud si již nepřejete dostávat newsletter společnosti Gira napište nám na news@gira.cz  

Pokud máte jakékoli dotazy prosím kontaktujte nás na info@gira.cz

Gira
SBS ELEKTRO s.r.o.
KNX Partner    
www.gira.cz
www.facebook.com/GIRA.CZ
Showroom: Lublaňská 15, Praha 2
 
Na Spádu 2133/8
400 11 Ústí nad Labem
Česká Republika
 
Tel.:  +420 475 207 940
Fax.: +420 475 207 942
Mobil.: +420 725 117 445